DEN GODE HISTORIEN BAK

Store og fine ting på gang!

1465322162-dancingthrowgrey_main

Om 2 uker til tar jeg med meg den beste støtten jeg har, nemlig min fine mamma og drar til Ethiopia og til Addis Abeba for bl.a å besøke SABAHAR.  Dette har jeg drømt om lenge. Å besøke de Fair Trade produsentene jeg samarbeider med, og se med egne øyne hvordan de jobber. Se hvordan de, fra design til produksjon jobber for å skape fine produkter som når igjennom nåløyet til bevisste butikkeiere verden over. Hvordan Fair Trade gjør dette til en bedre og tryggere arbeidsplass enn det som er vanlig. Se hvordan de ved å ta vare på de gamle vevetradisjonene bringer inntekter til familier som trenger det. Og ikke minst å oppleve Ethiopia igjen!

Sabahar ble startet i 2004 av kanadiske Katy Marshal, med ønske om å kunne gi gode arbeidsplasser og trengte inntekter til tekstilhåndverkere i Addis og områdene rundt. Nå eksporterer de luksuriøse håndvevde produkter i etiopisk bomull, silke og ull til fine butikker over hele verden, og LiBe er en av de. Vi selger de i butikken vår på Sagene og i NETTBUTIKKEN vår.  Neste mål nå er å få disse kvalitetsstemplede tekstilene inn i andre butikker i Norge, for sånn å bidra til enda flere gode arbeidsplasser i Ethiopia.

annonse-rabattkode

Vi har nylig fått inn masse fint nytt fra Sabahar som du ser i nettbutikken. Lekre pledd i bomull og silke, store skjerf, hammam håndklær og gjestehåndklær i den fineste kvaliteten av håndspunnet og håndvevd bomull, silke og ull.

For å få en litt bedre oversikt over hvilke produkter som selger best, og på hva vi må gjøre større bestillinger på, har vi nå et INTRODUKSJONSTILBUD.  Ved å bruke rabattkoden «SABA20» i nettbutikken får du 20% på alle produkter fra Sabahar. Tilbudet gjelder t.o.m søndag 6. november.

Ved å klikke på bildene kommer du direkte til produktene i vår nettbutikk.

13381169_598238087007163_1871729988_n                  7d57c800cf50a15108428836eda65e65

Med tanke på julesesongen som nærmer seg er dette en god anledning til å kjøpe inn noen fine og unike julegaver til dine nærmeste. Julegaver som virkelig betyr noe, og som utgjør en forskjell. I produksjonen av et stort badehåndkle  kan gjerne 20 personer være involvert,  i alt fra spinning av bomullen, veving, farging, vasking, stryking.
HÅNDARBEID skaper FLERE arbeidsplasser ENN maskiner
Og FAIR TRADE bekjemper FATTIGDOM

1430461530-omoturquoisebt_1

 

Jeg ser virkelig frem til denne reisen til landet med «“Thirteen Months of Sunshine”, til å styrke meg selv i jobben jeg gjør,  til å knytte sterkere samarbeid, møte menneskene bak Sabahar, og til å dele erfaringer videre. Noen dager i Bahir Dar og båttur på Lake Tana står også på programmet – dette blir fint!

Følg oss på INSTAGRAM og FACEBOOK for de siste nyhetene.

FRI FRAKT på alle ordrer over kr. 1000,-
14 dagers FULL returrett

Peace&love

1460534804-almaz  1460618473-beradagne

MEET the MAKERS at SABAHAR

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s