Inspirasjon

Vårens favoritt plagg

Det er ikke noen hemmelighet at jeg trives best i kjole hele året.  Liker kjoler som jeg kan bruke til flere anledninger, som kan kles opp til fest og ned til hverdags.  Og da er People Tree kjolene perfekte! Jeg har plukket meg ut to kjoler fra designerkolleksjonen «Orla Kiely with People Tree» som jeg vet jeg kommer til å bruke mye fremover. Det jeg liker så utrolig godt med disse plaggene er kvaliteten i økologisk bomull, designet og at de er Fair Trade. Når jeg kjenner historien bak klærne jeg bruker, vet at det er en fin historie, både for mennesker og jorda vår, gir det plaggene en annen verdi. Det er ikke bare en fin kjole, det er en fin kjole som har gjort verden litt bedre for noen. Og en kjole jeg vil bruke mye. Det gir mening.

(It is no secret that I love wearing dresses  all year round. Clothes that i can use for several occasions are my favorite, that can be used for a party or a day at work depending on the accessories. And most dresses from People Tree are just  perfect for that! I have chosen two dresses from the designer collection «Orla Kiely with People Tree» which I know I will be able to use alot this spring/summer.  What I like so much with them, is the  quality in organic cotton, the design and that they are Fair Trade. When I know the story behind the clothes I use, know that it’s a nice story, both for people and our planet, it gives the clothes a different value. It is not just a nice dress.  It’s a nice dress that has made the world a little better for someone somewhere. It is clothes that i will use a lot with a good feeling.)

IMG_1498 (2)

Denne rosa/røde kjolen med Orla Kielys «Wallflower» print,  blir en klar favoritt kjenner jeg. Føler meg feminin og veldig fin i den! Superfin allerede nå på seinvinteren med cardigan og strømpebukser. Og til sommeren,  når leggene er blitt brune og skuldrene er lavere, ja da tenker jeg det er den perfekte sommerkjolen å trippe nedover Grünerløkka i sandaler og med sol i kinna. Den sorte cardigan er også fra People Tree, og er i økologisk bomull.

(This pink / red dress with Orla Kielys «Wallflower» print, will be my favorite summerdress! I feel feminine and beautiful wearing it! Perfect to use already now in March with cardigan and tights)

orla-kiely-birdwatch-shirt-dress-in-green-b1d6c4f8d24b

Min andre favoritt er denne skjortekjolen fra samme kolleksjon i herlig myk økologisk jersey bomull. Elsker retroprintet Birdwatch og designet.  Liker særlig lengden på ermene. Flatterende passform med belte i livet. Og den har LOMMER – YES!! Gleder meg til å bruke den utover våren. Grønn, kvitrende og fin! Denne viser seg å bli en bestselger denne våren.

(My other favorite is this shirtdress from the same collection in lovely soft organic jersey cotton. I love the retroprint Birdwatch and the design. Especially i like the length of the sleeves. Flattering fit with belt. And it has POCKETS – YES !! Can not wait to use it during spring.  This proves to be a bestseller this spring.)

kirstie-lace-cardigan-in-pale-blue-3c6e0603d75bKirstie jakka er utrolig fin. Dette er andre sesongen People Tree har den i kolleksjonen, og den kan nesten kalles en klassiker. I fjor hadde vi den i beige, navy og rød. Jeg har den i beige, og brukte den veldig mye i fjor sommer. Siden jeg ofte går i kjole, er slike cardigans et «must have» i garderoben. Det jeg liker så veldig godt med den er strikken. Du ser den er håndstrikket og dermed veldig unik. Det er kvinner i Nepal som strikker gjennom Fair Trade organisasjonen KTS, og det gir meg en veldig god følelse. Håndarbeid skaper veldig mange flere arbeidsplasser enn maskinstrikk. Og at det er Fair Trade grupper, sikrer gode arbeidsforhold og en lønn det går ann å leve av. I år kommer den i denne fine duse dueblå fargen, og i en dus rosa farge. Om du klikker på bildene, kommer du direkte til produktet i nettbutikken vår. Under hvert produkt finner du historien bak, hvor og hvem som har produsert klærne.

Håper du blir inspirert ❤

(The Kirstie cardigan is so beautiful. This is the second season People Tree has this in their collection. Last year we had it in beige, navy and red. I have it in beige and i used  it a lot last summer. Since I often wear dresses,  cardigans like this is a «must have» in my wardrobe.  It is handknitted and therefore very unique. It is  women in Nepal who knits through the Fair Trade organization KTS.  Knitting by hand creates many more jobs than machineknitting.  This year it comes in this nice soft pigeon blue color and in a soft pink color.

Hope you get inspired ❤ )

 
 

1 svar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s