Inspirasjon

Happy Friday for etisk shopping!!

blackfriday2014

«Black Friday» – dagen etter thanksgiving og dagen da julehandelen kicker inn.  Dagen som inntil 2010 var ukjent i Norge, men som nå «alle» snakker om. Og LiBe er med og lar  BLACK FRIDAY bli en HAPPY FRIDAY for etisk handel!! 20 % på alle varer i butikken og i nettbutikken kun denne dagen. La  julegavene i år være Fair Trade, Økologiske og Bærekraftige!

mj-bavwin

Duftlysene fra M&J London er blitt min favoritt. Og den nye juleduften Bavarian Winter er helt nydelig, med duft av kanel, nellik, vanilje og solbær. Stort lys kr. 369,- (brenntid 60 timer) og lite lys 269,- (brenntid 30 timer)

Ved handel i nettbutikken må du oppgi kode «blackfriday2014» ved checkout.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s