Gaver med mening

Gaver med mening

Det er november, og vi går en tid i møte hvor mye penger skal brukes på gaver til de man er glad i.  Med disse pengene, har vi en gyllen mulighet til å bidra til en litt bedre verden. Være bevisst og velge våre innkjøp med tanke på at det skal være noe fint for både de som skal få gaven, men også for de som har laget den. At det skal være en fin gave som ikke utarmer jorda vår og undertrykker arbeiderne,  men som bygger opp. Som støtter opp mennesker, som reparerer jorda vår. Dropp «plastikkvarene» og kjøp gaver som gir mening, som gjør godt. Ved å handle julegavene her hos LiBe eller i vår nettbutikk så er du direkte med på å bidra til en bedre verden og en bedre hverdag for arbeidere i Nepal, India, Bangladesh, Sør Afrika, Egypt, Kenya. Ved å velge etisk så er du med å støtter opp om arbeidernes rettigheter, levelønn, en trygg arbeidsplass, helse og utdanning.

Butikken er fyllt opp av fine klær og gaveartikler som er Fair Trade, økologiske og bærekraftige. Her er noen tips – og gult er alltid kult!!

gavermedmening gul

Og husk å ønske deg noe!! Det er noe av det viktigste vi kan gjøre. Så får vi noe vi virkelig har lyst på, og som blir brukt. Ønsker deg en god julehandel og hjertelig velkommen til oss!!

PS en annen fin gave å gi er GAVEKORT som kan benyttes både i vår butikk LiBe og i nettbutikken www.etiskmote.no

gavekort blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s