DEN GODE HISTORIEN BAK

Wonki Ware – Perfect, because it is imperfect

Tirsdag denne uken fikk jeg inn den største leveransen av Wonki Ware keramikken noensinne. Hele veien fra Sør Afrika til Oslo. Wonki Ware er alltid en fryd å pakke ut og vise frem. Alt er håndlaget, og man vet aldri helt hvordan de  er – men de er alltid like vakre! Kopper i flere varianter, tallerkener, skåler, firkantede, flate, ovale, runde, rosa, blå, grønn, turkis, gul, lilla, sort – LYKKE!!

DSC_0095

Ivrige samlere og brukere av Wonki Ware blir stadig flere. Når du først har fått øynene opp for denne litt rare og skakke brukskeramikken så blir det fort en favoritt. Wonki Ware har et helt genuint uttrykk, som det rett og slett er hyggelig å bruke! Man blir glad når man sitter der og holder rundt en kaffekopp som har så personlighet. Keramikken kan se litt skjør ut, men den tåler mer enn du tror, og det er også derfor den brukes hos eksklusive restauranter verden over.

Kopper og skåler

Det vil aldri finnes to prikk like Wonki Ware produkter. Slik er det med håndlagde ting.  Perfect, because it is imperfect – perfekt, fordi det ikke er perfekt.  Og da kan du senke skuldrene litt, du også.

Alle Wonki Wares gjenstander tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Inneholder ingen giftige blystoffer.

Utstillingsvindu

 

Wonki Ware lager alle gjenstandene sine helt fra “bunn” av – og alt begynner med kjevling for hånd av leiren. Før koppen er ferdig til å sendes til LiBe, så har den vært gjennom 8 “stasjoner” i produksjonsprosessen, og det er mange hender som har jobbet med hvert eneste produkt. Her kan du se en film fra verkstedet til Wonki Ware:

 

2 svar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s