ETISKE MERKER VI FØRER

La sommeren vare litt til

English SummerAugust, vi er fortsatt i feriemodus, leggene er brune og håret en tone lysere. Sommerens minner er friske. Samtidig som vi så smått begynner å se frem til høsten, nyte mørket som kommer tidligere, tenne stearinlys. August er måneden for duftlyset English Summer fra M&J LONDON. For å la sommeren vare litt lenger.

100% soyawax – made in London – ethical luxury

English Summer

«Cucumbers, mint, champagne – all the freshness and brightness of the English Summer,         full of picnics and weddings and sundresses and weekend rambles to country pubs!              There is the anticipation of popping a cool bottle of Champagne,  of the warm sunshine and long evenings that make the season so special. Tennis, cricket and other traditions that summer brings each year –  green grass and fresh linen and the feeling of dipping your toes in the sea!

Nothing else feels like an English Summer.»

English Summer

Kan kjøpes i vår nettbutikk og i butikken vår LiBe på Grünerløkka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s