LITT AV HVERT

Et fint nytt samarbeid

PM Umiwi

Av og til trenger man litt tid. Man ser noe vakkert og man tenker man vil se mer på det.  Tiden fyker og det ble borte. Men det sådde noe, nysgjerrighet. I fjor på Ethical Fashion Show i Berlin, kom jeg over en liten stand med fargerike og lekre armbånd. Hadde så mange avtaler og hodet var fullt av inntrykk, så fikk ikke tid til å se nærmere på de. Og så innimellom har jeg tenkt på disse fargerike fine armbåndene. Så når jeg nå igjen var i Berlin på denne etiske motemessa, visste jeg veldig godt at jeg ville oppsøke de igjen. Og nå fikk jeg en nærmere prat med Dorothea, en av jentene bak UMIWI – not a fairy tale. Kjempelekre armbånd, håndlaget i Thailand av mango tre. Tysk design i samarbeid med en NGO i Thailand, for å skape uavhengighet til donasjoner, og mulighet til å stå på egne bein. Og nå har de altså funnet veien her til LiBe og til nettbutikken www.etiskmote.no De fører også noen utrolig lekre smykker, laget av en familie gruppe i Mexico. Familien har noen sauer, og av ulla lager de noen kjempelekre og enkle anheng. Jeg kjøpte et til meg selv, for å kjenne litt på følelsen de gav meg (ja, det er sånn når jeg velger ut leverandører/varer til butikken er det følelsesstyrt – jeg må kjenne at det er riktig!! ) Og smykket har jeg nå brukt mye de siste ukene, og jeg føler meg så fin med det. Så jeg skal nok på sikt ta inn de også i butikken. Sølvlenken er forøvrig håndlaget av en annen gruppe i Thailand. Jeg DIGGER Umiwi!!

umiwi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s