LITT AV HVERT

Vakre Kazuri

Vakre Kazuri

Vi er så stolte forhandlere av Kazuri smykkene! Etter et besøk på Kazuri`s verksted i nærheten av Karen Blixens farm utenfor Nairobi i 2002, ble jeg helt forelsket. Kazuri ble etablert på 70-tallet, da Susan Wood startet et lite keramikkverksted i sin bakgård for å hjelpe noen unge alenemødre i området. Siden da har Kazuri vokst og vokst, og i dag har rundt 400 kvinner en god arbeidsplass med å lage de vakreste keramikksmykkene. Fokuset er nå som da – det skal komme mødrene og barna til gode. Les mer på http://www.kazuri.com
(foto:lenabrittphotography)

Kategorier:LITT AV HVERT

Merket som:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s